EURO / GBP / USD / CHF


Bestel bij ons diversen gelnagels gellak


Van een volledige gelnagels gellak set tot volledige nagelverzorging


Onze webshop is toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Sittard, waar wij u graag van dienst zijn! In onze groothandel vindt u zeer goede nagelproducten tegen de beste prijzen. Ga meteen naar onze webshop!


Uitgebreide collectie gelnagels gellak


Glamour Nagelproducten biedt u een enorm assortiment aan producten voor de verzorging en verfraaiing van de nagel. Wij beschikken over verschillende materialen en een uitgebreide variatie aan nagelproducten. Online kunt u alles terugvinden in onze overzichtelijke webshop. Wij hebben een enorm aanbod aan gelnagels gellak online staan, heeft u ze al bekeken?


Bestel meteen onze professionele producten. Wilt u de producten graag eerst in het echt zien dan kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom in Sittard.


Producten uit ons assortiment:


  • Gelnagels gellak;

  • Gel nagels set;

  • Vijlen;

  • Nagellak;

  • Nail art;

  • En nog veel meer!


Kijk nu in onze webshop!


Nieuwsgierig naar onze producten en de gelnagels gellak? Zin om aan de slag te gaan? Ga dan snel naar onze website. Daar zult u ontdekken dat we een groot assortiment hebben aan online nagelproducten! U bent ook van harte welkom in onze showroom in Sittard. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen tijdens de kantooruren.


Card image cap

Card image cap