EURO / GBP / USD / CHF


Professioneel werkmateriaal van Glamour Nagelproducten voor uw nagelstudio


Koop een professionele nagelfrees acryl online bij Glamour Nagelproducten!


U bent op zoek naar een nagelfrees acryl voor professionals. Zonder professionele werkmaterialen en apparatuur zal het resultaat van nageldecoratie nooit overweldigend worden. Een professionele nagelstudio onderscheidt zich door te werken met aandacht, precisie en met de juiste apparatuur. Eigenlijk kunt u niet zonder nagelfrees acryl voor de nagels van uw klanten.


Bij Glamour Nagelproducten bestelt u eenvoudig de apparatuur online zodat u snel van start kunt voor uw klant. Ook de gels, acryl nagels en nail art bestelt u in de webshop. Benieuwd naar onze uitgebreide collectie. Breng een bezoek aan onze website of kom langs in onze showroom in Sittard zodat wij de producten kunnen demonstreren.


Nagelfrees acryl en veel meer!


Het assortiment in apparatuur en werkmateriaal van Glamour Nagelproducten uit Sittard is enorm. Bij ons zijn van diverse apparaten verschillende types verkrijgbaar. Wij hebben qua apparatuur bijvoorbeeld:


  • Nagelfrees acryl in diverse kleuren

  • Bitjes

  • UV lamp voor gel nagels in diverse uitvoeringen

  • Werklampen

  • Nageldrogers

  • Stofafzuiging

  • EtcLaat u uitgebreid informeren: Kom naar onze gezellige showroom in Sittard!


Wij begrijpen dat u het wellicht moeilijk vindt een keuze te maken uit ons grote assortiment qua nagelfrees acryl online. Daarom hebben wij alle producten eveneens in onze gezellige showroom in Sittard. Hier kunnen wij u adviseren over het gebruik van de producten en verzorgen wij demonstraties. U kunt bij ons terecht, zonder afspraak, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.


Wij zien u graag en staan u altijd vriendelijk te woord, zowel online als in de showroom. Daarna kunt u aanvullende producten ook altijd online bestellen.Card image cap

Card image cap