EURO / GBP / USD / CHF


Voor een professionele nail art set begint u uw zoektocht bij Glamour Nagelproducten


Glamour Nagelproducten biedt kwaliteit


Wanneer u een dergelijke nail art set wilt kopen kunt u dit het beste doen bij Glamour Nagelproducten. Als groothandel hebben wij een enorm assortiment aan nail art sets en nagelproducten waarbij we zorgen voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. Bij ons vindt u alle producten die u als nagelstyliste of particulier nodig heeft voor het verzorgen van de mooiste nagels.


Kijk snel in onze webshop naar een mooi nail art set voor het creƫren van kleine kunstwerkjes op uw eigen nagel of de nagel van de klant. Ook kunt u terecht in onze showroom voor het rechtstreeks bekijken van de producten en advies.


Maak de mooiste nagels met onze nail art set en acrylnagels starterspakket


Een toenemend aantal nagel stylisten bestelt bij Glamour Nagelproducten. Om een nail art set te kopen, gaat u eenvoudig naar onze overzichtelijke webshop. Wij bieden u uitstekende producten tegen een zeer betaalbare prijs. Bij ons vindt u enkel kwaliteitsmerken, met deze professionele producten plaatst u de mooiste nagels.


Een online bestelling leveren wij binnen 24 tot 48 uur. Op die manier kunt u al snel aan het werk! Wij leveren u graag uitstekende service zodat u altijd tevreden bent met uw aankoop, levering en producten.


Een greep uit ons assortiment:


  • Acrylnagels

  • Gellak

  • Gelnagels set

  • Vijlen

  • Nail art

  • En nog veel meer!


Contacteer ons vandaag nog


Heeft u ook interesse in het bestellen van een nail art set? Even rondkijken in onze webshop of showroom? U bent van harte welkom bij Glamour Nagelproducten. Voor informatie kunt u ons natuurlijk contacteren via onze MailCard image cap

Card image cap