EURO / GBP / USD / CHF


Professioneel werkmateriaal van Glamour Nagelproducten voor uw nagelstudio


Koop voor nagels een kwalitatieve UV lamp acryl nagels


Een UV lamp acryl nagels voor uw salon kopen? Zonder professionele werkmaterialen en apparatuur zal het resultaat van nageldecoratie nooit overweldigend worden. Een professionele nagelstudio onderscheidt zich door te werken met aandacht, precisie en met de juiste apparatuur. Eigenlijk kunt u niet zonder een UV lamp voor acryl nagels.


Bij Glamour Nagelproducten bestelt u eenvoudig de apparatuur online zodat u snel van start kunt voor uw klant. Ook de gels, acryl nagels en nail art bestelt u in de webshop. Benieuwd naar onze uitgebreide collectie? Breng een bezoek aan onze website of kom langs in onze showroom in Sittard waar wij met veel liefde ons assortiment aan u zullen presenteren.


Een UV lamp acryl nagels en veel meer!


Het assortiment in apparatuur en werkmateriaal van Glamour Nagelproducten uit Sittard is enorm. Bij ons zijn van diverse apparaten verschillende types verkrijgbaar. Wij hebben qua apparatuur bijvoorbeeld:


Ons aanbod:

  • Nagelfrees acryl;

  • Bitjes;

  • UV lamp acryl nagels in diverse uitvoeringen;

  • Werklampen;

  • Nageldrogers;

  • Stofafzuiging;

  • En nog veel meer!


Laat u uitgebreid informeren: Kom naar onze gezellige showroom in Sittard!


Wij begrijpen dat u het wellicht moeilijk vindt een online keuze te maken uit ons grote assortiment voor een UV lamp acryl nagels. Daarom hebben wij alle producten eveneens in onze gezellige showroom in Sittard. Hier kunnen wij u adviseren over het gebruik van de producten en verzorgen wij demonstraties.


U kunt bij ons terecht, zonder afspraak, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij zien u graag en staan u altijd vriendelijk te woord! Daarna kunt u aanvullende producten ook altijd online bestellen of direct contact met ons opnemen via Mail


Card image cap

Card image cap